SET TASTATURA SI MOUSE FARA FIR ALB - TedGem

79,00 lei
Cu TVA

SET TASTATURA SI MOUSE FARA FIR ALB - TedGem

Cantitate

✔【Set tastatură și mouse alb】Tastatura ergonomică și mouse-ul funcționează în mod confortabil. Tehnologia wireless de 2,4 GHz, tastatura și mouse-ul asigură o conexiune stabilă și fiabilă la o distanță de până la 15 metri. 【NOTĂ: Receptorul USB este inserat în compartimentul bateriei tastaturii. Un singur nano-receptor poate conecta atât tastatura, cât și mouse-ul.

✔【Design ergonomic și elegant pentru mouse și tastatură】Tastatura și mouse-ul wireless au un design elegant, streamline, elegant și compact, care vă permite să vă bucurați de tastarea și clicurile confortabile și ușoare. Această tastatură și mouse ergonomică dispun de tehnologie de economisire a energiei. Dacă tastatura și mouse-ul nu sunt utilizați timp de peste 5 minute, acestea vor intra în modul de dormit pentru economisirea energiei, putând fi trezite prin apăsarea oricărei taste. (1 baterie AAA pentru tastatură, 1 baterie AA pentru mouse. Bateriile NU SUNT INCLUSE.)

✔【Design tastatură albă cu 12 taste de funcții】Tastatura wireless are taste silentioase care vă permit să vă bucurați de tastarea și clicurile confortabile și ușoare. Tastele de funcții ale tastaturii wireless mențin accesul la aplicații și controlul media la îndemână. Tastatura wireless silențioasă are 12 taste de funcții ușor accesibile pentru controlul multimedia al video și muzicii, a e-mailurilor și multe altele. Setul de tastatură și mouse este ideal pentru divertisment, predare și birou, economisindu-vă timp și facilitând munca și viața.

✔【Set mouse și tastatură cu economisire automată a energiei】Tastatura și mouse-ul USB trec automat în modul de dormit după 5 minute de inactivitate, intrând în modul de economisire a energiei. Apăsarea oricărui buton poate trezi mouse-ul și tastatura, ceea ce economisește energie și prelungește durata de viață a bateriei (NU SE INCLUD 1 baterie AA pentru mouse și 1 baterie AAA pentru tastatură).

✔【Tastatură și mouse ergonomic, durabile și compatibile cu o gamă largă de dispozitive】Tastatura și mouse-ul ergonomic au fost testate pentru peste 1 milion de apăsări pe tastele tastaturii, iar mouse-ul silențios pentru peste 3 milioane de clicuri. Setul de tastatură și mouse wireless este compatibil cu Windows/Linux/Android. Setul de tastatură și mouse este potrivit pentru desktopuri, Chromebook-uri, PC-uri, laptopuri, dispozitive smart.

5 Produse

Referinte specifice