1. REALIZAREA UNEI COMENZI

Primul pas in efectuarea unei comenzi este realizarea unui cont personal in cadrul magazinului nostru online. Nu solicitam si nu stocam date cu caracter personal. Informatiile cerute sunt utilizate exclusiv livrarii produselor prin curierat.
Poti realiza o comanda online pe site-ul nostru www.thegsm.ro, prin adaugarea produsului/produselor dorite in cosul de cumparaturi, iar apoi urmareste toti pasii indicati pana la finalizarea comenzii.

2. INFORMATII DESPRE O COMANDA ACTIVA

Traseul unei comenzi de la inregistrarea ei pana la livrare poate fi urmarit direct din contul tau de client din sectiunea “Istoric si detalii comenzi”. De asemenea, de aici poti descarca si documentele aferente comenzii.In cazul in care ai nevoie de mai multe informatii decat cele afisate in contul tau de client sau eventual ai intrebari si modificari, ne poti contacta la 0758509476 sau prin e-mail la admin@thegsm.ro.
Ne poti gasi in Cehu Silvaniei –Str. Piata Trandafirilor, nr. 6 de Luni pana Vineri intre orele 9:00-16:30.

3. MODALITATI DE LIVRARE A PRODUSULUI/PRODUSELOR

Livrarea in tara se face prin curier rapid DPD. Pentru cumparatorii din Cehu Silvaniei, predarea produselor se efectueaza la magazinul nostru. Comenzile inregistrate de luni pana vineri, vor fi livrate in termen de 2-3 zile lucratoare. In cazul in care produsul comandat nu este pe stoc va vom anunta telefonic sau prin e-mail.
In cazul in care in momentul livrarii, curierul nu gaseste pe nimeni la adresa indicata in comanda online pentru a preda coletul, clientul va suporta costurile celei de-a doua livrari.

4. COSTUL TRANSPORTULUI

Trimitem produse doar prin DPD si Urgent Cargus – costul transportului este 18 lei pentru primul kilogram si este valabil in toate Romania.

 

5. AMBALAREA PRODUSULUI/PRODUSELOR

Inainte de predarea catre curier, verificam starea technica si estetica a produselor expediate catre dumneavoastra. Produsul / produsele vor fi pregatite/ambalate cu mare atentie si trimise in siguranta astfel incat sa NU intervina deteriorari ulterioare din cauza transportului.

6. POLITICA DE RETUR A PRODUSULUI/PRODUSELOR

Returul produselor cumparate online se poate realiza conform legii in termen de 15 zile din momentul intrarii in posesie al produsului/produselor la sediul nostru sau prin curierat rapid cu costurile de transport suportate de catre cumparator. Ambalajul trebuie sa fie intact iar eventualele deteriorari ale produsului pot scadea valoarea returnata cumparatorului. Cost transport retur – 20lei. In cazul livrarii prin curier rapid, va rugam verificati continutul coletului in prezenta curierului. Orice neregula va fi semnalata acestuia si in cazul produselor deteriorate, se va intocmi proces verbal “produs deteriorat la transport”. Retururile fara documentul de predare – primire nu vor fi luate in considerare si valoarea platita initial nu va fi returnata cumparatorului. Click pentru a descarca documentul de predare – primire Formular retur. Dupa primirea produselor retur, societatea noastra va comunica prin e-mail cumparatorul daca starea acestora este conforma cu politica de retur si suma de restituit prin cont bancar in termen de 30 de zile.

7. DISPONIBILITATE PRODUS/PRODUSE

Thegsm.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.Siteul www.thegsm.ro este proprietatea Varga Krisztian I.I. cu sediul social in Cehu Silvaniei –Str. Piata Trandafirilor, nr. 6, cod unic de inregistrare (35768460), inregistrata la registrul comertului (F31/94/2016)

8. ACCEPTAREA CONDITIILOR PREVAZUTE

Utilizarea siteului thegsm.ro, efectuarea de comenzi online si inregistrarea cu un cont de utilizare reprezinta acceptul termenilor si conditiilor enumerate mai sus. In cazul in care nu sunteti de acord, va rugam sa ne contactati telefonic. Acesti termeni si conditii se pot modifica fara notificari prealabile a persoanelor inregstrate pe site. Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.
Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului, fara o notificare prealabila. Ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc. Ofertele si preturile afisate pe site-ul thegsm.ro sunt valabile maxim 12 ore. Thegsm.ro poate anula comenzile afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezinta preturi evident eronate pentru produse.

9. GARANTII

Toate produsele sunt insotite de bon/factura si/sau certificat de garantie (producator sau vanzator). Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei. Nu eliberam duplicate pentru certificatul de garantie.Datorita caracterului de unica folosita al foliilor de protectie display, aceste produse nu beneficiaza de garantie, incadrandu-se in categoria consumabile.In cazul produselor comandate gresit ce nu se potrivesc pentru telefonul / tableta dumneavoastra, va rugam sa le returnati fara dezlipirea sigiliilor adezive de pe folie. Aplicarea sau dezlipirea acestora duce la pierderea dreptului de retur.

10. LITIGII

Eventualele litigii în legatura cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabila, în caz contrar, partile putandu-se adresa instantei de judecata competente de la sediul Varga Krisztian I.I., respectiv Judecatoria Zalau.